Menu A

Forretter:

  • Peking suppe

Mellemretter:

  • Dybstegte Wan-Tan
  • Dybstegte små rejer
  • Små forårsruller
  • Dybstegt kylling med sur-sød sauce

Hovedretter:

  • Stegte kongerejer med kinesiske champignons og bambusskud
  • Bar-Pao Andesteg med Hai Xan sauce ”stærk”
  • Kylling i Karry

Desserter:

  • Is
  • Kaffe med 3 cl af ”Husets Cognac”

Pris pr. couvert kr. 198
Minimum 4 kuverter

 

Menu B

Forretter:

  • Peking suppe

Mellemretter:

  • Dybstegte kongerejer
  • Dybstegt kylling
  • Små forårsruller
  • Dybstegt Wan-Tan

Hovedretter:

  • Bar-Pao Andesteg med Hai Xan sauce ”stærk”
  • Gong-Pao kylling ”stærk”
  • Gong-Pao oksekød filet ”stærk”
  • Gong-Pao mørbrad ”stærk”

Desserter:

  • Kaffe med 3 cl af ”Husets Cognac”

Pris pr. couvert kr. 178
Minimum 4 kuverter

 

Menu C

Forretter:

  • Peking suppe

Mellemretter:

  • Hjemmelavet spyd med kylling og rejer

Hovedretter:

  • Andesteg med bambusskud og champignons
  • Gong-Pao okse med cashewnødder ”stærk”
  • Mørbrad Chop Suey
  • Kylling i karry

Desserter:

  • Is eller Kaffe

Pris pr. couvert kr. 158
Minimum 2 kuverter

 

Menu D

Forretter:

  • Peking suppe

Mellemretter:

  • Forårsrulle
  • Hjemmelavet spyd med kylling og rejer

Hovedretter:

  • Andesteg med bambusskud og champignons
  • Oksekød med stærk sauce

Desserter:

  • Is eller Kaffe

Pris pr. couvert kr. 138
Minimum 2 kuverter

 

Menu E

Forretter:

  • Peking suppe

Mellemretter:

  • Rejespyd

Hovedretter:

  • Kylling i Karry

Desserter:

  • Is eller Kaffe

Pris pr. couvert kr. 108

 

Menu F
3 små retter

  • Kylling i karry
  • Andesteg med bambusskud og champignons
  • Dybstegte rejer med sur-sød sauce

Desserter:

  • Dybstegte bananer med is

Pris pr. couvert kr. 118

 

Menu G

Forretter:

  • Rejecocktail

Hovedretter

  • T-Bone steak med pommes frites, salat og bearnaisesauce

Desserter:

  • Banana Split

Pris pr. couvert kr. 198